Bústia Covid-19

divendres, 16 de setembre de 2016

270 places d’interins gestionades entre el 9 i el 15 de setembre


En el segon procés d’adjudicacions de setembre del curs 2016-17, acabat el dia 12, s’adjudicaren 202 places ordinàriament, se n’eliminaren 1 i en quedaren 40 sense adjudicar.

Entre el 12 i el 15 s'han adjudicat 27 places extraordinàriament.

Així doncs, a la primera quinzena de setembre s'han gestionat 985 places.

PLACES ADJUDICADES ORDINÀRIAMENT

Les 202 places adjudicades el dilluns 12, tenint en compte que s’hi inclouen tant jornades completes com mitges, es poden desglossar de la següent manera:

- 37 són places vacants que poden estar classificades com a “vacant” (11) o com a “vacant per planificació” (26). Les “vacant” són places que ja havien quedat definides quan es tancaren les quotes dels centres al mes de juny. Les “vacants per planificació” són places aparegudes perquè després del juny el centre ha obtingut un augment de quota de professorat.

Les funcions o especialitats que més vacants presentaven (més de 5) foren Educació Infantil (8), Educació Primària (7) i Anglès (7).

S’adjudicaren vacants de Música (3), de Serveis a la comunitat (3, una d’elles de doble funció), Català (2, una d’elles de doble funció), Dibuix (1), Tecnologia (1), Geografia i Història (1), Sistemes i aplicacions informàtiques (1), Processos de gestió administrativa (1), Equips electrotècnics (1) i Llenguatge musical (1).
Les dues vacants perfilades amb doble funció són:
  • Castellà i Català (CEPA Sant Antoni)
  • Serveis a la Comunitat i Intervenció sociocomunitària (IES Mossèn Alcover)
Totes les vacants acaben el contracte el 31/08/17.

La majoria de les vacants es deuen a augment de quota (26), renúncies no justificades (4, una d’elles prové d’una vacant per planificació). Desconeixem els motius de 7 places.

- 165 són substitucions, que poden estar classificades com a “Substitució” (156) o com a “Substitució per tot un curs escolar” (9)

La majoria de les substitucions es deuen a reduccions de jornada (34) o maternitat, lactància i recuperació de vacances (26). Mentre que un petit gruix es deu a comissions de serveis (4), matrimoni (2), comissió de funció pública (1) i renúncia justificada per malaltia (1, tot i que deduïm que n’hi ha d’haver més). Desconeixem els motius de 97 places.

En qualsevol cas, només cobraran l’estiu que ve complet els interins que tenguin contracte a dia 31 d’agost del 2017 (vacants i substitucions per tot un curs escolar).

En la segona setmana d’adjudicacions observem:
  • 104 places de les quals desconeixem els motius pels quals han estat generades.
  • 98 places de les quals coneixem els motius pels quals han estat generades.

PLACES ELIMINADES

S’ha eliminat una substitució per renúncia justificada de Castellà a l’IES Llucmajor. El motiu d’anul·lació es deu a que la jornada era errònia. La plaça va sortir com a jornada completa envers de mitja.

PLACES SENSE ADJUDICAR

A més, però, quedaren 40 places sense adjudicar el dia 12 per manca d’interins disponibles. 26 són vacants (3 amb doble funció i 2 amb doble centre) i 14 són substitucions (2 amb doble funció).

PLACES ADJUDICADES EXTRAORDINÀRIAMENT

A dia d’avui s’han adjudicat 75 places de manera extraordinària. La majoria són d’Anglès, Alemany i Cuina i Pastisseria.

Per a saber com es duen a terme les adjudicacions extraordinàries, clica AQUÍ