Bústia Covid-19

Cerca en aquest blog

dimecres, 7 de setembre de 2016

La Conselleria informa que du invertits 10 milions en obres


Nota de premsa de la Conselleria

L'IES Ramon Llull de Palma a punt per a començar el curs després de les obres

Darrera actualització: 06/09/2016
A la visita ha estat acompanyat del director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, i de representants de l’IBISEC. Les obres que són incompatibles amb l’horari lectiu es fan prioritàriament a l’estiu de manera que només quedi pendent la feina que es pot fer al mateix temps que hi ha classes als centres. El conseller ha destacat que aquest estiu s’estan fent 27 obres a totes les Illes i que l’objectiu de la Conselleria en el tema de les infraestructures és el de prioritzar aquelles que tenen una repercussió directa en el dia a dia dels alumnes i professors. En el municipi de Palma la Conselleria ha invertit prop de tres milions d’euros en obres de reforma i millora de centres educatius. Des d’inici de legislatura s’hauran invertit en obres a totes les Illes gairebé 10 milions d’euros.

Obres IES Ramon Llull
Les obres de l’IES Ramon Llull suposen la segona fase de reparació de les deficiències del centre detectades a un informe d’Inspecció Tènica d’Edificis, que impliquen la reforma de les cobertes de l’aulari principal  i de la biblioteca de l’edifici principal, a més de distintes reparacions estructurals. 
Les actuacions a l’estructura de l’edifici s’han realitzat al sostre del gimnàs on s’ha fet una  restauració de la volada de fusta de tot l'edifici i s’han substituït i/o pintat els canalons, les baixants de pluvials i la coberta de la torre. A més de pintar una part de la façana interior i de l'escala d'accés al centre des de la plaça del Tub, per igualar-la  a la de la biblioteca municipal, que es troba a la mateixa façana.
Les obres preveuen també el canvi de la instal·lació de fontaneria i els termos d'aigua calenta del gimnàs.

Notícia a dbalears.cat: