Bústia Covid-19

dijous, 15 de setembre de 2016

Les revàlides de la LOMCE provoquen el caos a la selectivitat de 2017


El fet que Madrid es doni de temps fins 30 de novembre per concretar les característiques, disseny i contingut de les revàlides ha començat a provocar el caos dins la planificació de la selectivitat. Avui dematí ha tingut lloc una reunió de professorat de català a la UIB per parlar de les proves de 2017, i aquestes són les nostres conclusions a partir de les informacions que ens han arribat:
  • Es viu una situació estranya per la manca d'informació.
  • La situació és general i afecta totes les assignatures. Posats a no saber, no se sap ni tan sols si assignatures com Literatura universal, per exemple, entraran a Selectivitat.
  • S'ha dissolt la comissió de professors especialistes.
  • Com que no se sap a què ens hem d'atendre, la reunió s'ha convertit en una espiral de suposicions i d'elucubracions sense entrar al fons del problema: el caos de l'estat espanyol i la imposició del desgavell de la LOMCE.
Davant aquests fets hi ha hagut crides a la "tranquil·litat" per tal que l'orquestra del Titànic continuï tocant amb normalitat encara que el vaixell s'enfonsi. Nosaltres opinam que els pares, alumnes i la comunitat educativa en general han de ser informats del desastre que suposa la LOMCE.