Bústia Covid-19

dimecres, 9 de novembre de 2016

Conselleria rectifica i consolidarà places de plantilla amb les anteriors a 18 hores


El nou esborrany de criteris de plantilla, que es durà a la Mesa sectorial de demà només difereix amb l'anterior, que es va tractar a la Mesa tècnica de dilluns, en el criteri per consolidar places de secundària.

Si al primer esborrany calia que totes les places estiguessin a 19 hores per consolidar-ne una altra amb 18, ara bastarà que les anteriors estiguin a 18.

Recordem que dilluns passat, després de la Mesa tècnica, vam publicar aquesta nota:

En perill les 18 hores lectives a secundària el curs que ve?


A la mesa tècnica de criteris de plantilla d'avui dematí, quan hem advertit que es manté la consolidació de noves places als IES quan totes les anteriors estiguin a 19 hores, a pesar que el curs que ve aquesta xifra no serà la norma general com enguany, sinó que es donarà en casos excepcionals perquè l'Acord marc diu que passarem a 18 hores, els representants de les direccions generals de Planificació i Personal Docent s'han mostrat escèptics davant el compliment d'aquest compromís. No és la primera vegada que es manifesten en aquest sentit, cosa que ens du a pensar que la mesura penja d'un fil. Tampoc no ens sorprendria perquè no seria la primera vegada que s'incompleix l'Acord marc.