Retem comptes

Cerca en aquest blog

dimecres, 6 de juny de 2018

L'Assemblea de professorat de l'IES El Palau agraeix el suport rebut


Cartell de la manifestació del proper 10 de juny

L'Assemblea de professorat d'El Palau ens agraeix el suport que els vam fer arribar en un escrit que reproduïm més avall. Des d'UOB els reiteram la nostra solidaritat i gratitud per defensar amb fermesa els principis democràtics i la dignitat professional i els comunicam que ens tindran sempre al costat en aquesta lluita.

Pel que fa a la petició que vam dirigir al Consell Escolar de les Illes Balears perquè es pronunciàs a favor dels docents d'El Palau, la Comissió permanent es va reunir el 23 de maig i segons publiquen al blog "va debatre una resolució en contra de la campanya d'atacs al professorat i altres membres de la comunitat educativa. El text va quedar pendent de ser aprovat en una propera reunió de la Comissió Permanent."

CARTA REBUDA DE L'ASSEMBLEA DE PROFESSORAT D'EL PALAU

Benvolguts i benvolgudes,

En resposta a les vostres mostres de suport, us volem donar les gràcies més sinceres de part de tot el claustre de l’Institut.

Com molts de vosaltres sabeu, hem estat punt de mira de molts mitjans de comunicació arran de la denúncia d’algunes (poques) famílies del centre després de l’1 d’octubre i, sobretot, a causa de la judicialització d’uns fets que de cap manera no varen ser com la declaració inculpatòria del fiscal afirma.

Gràcies a les paraules d’ànim que hem rebut de tots vosaltres, ens sentim molt encoratjats a seguir manifestant el nostre desacord amb aquesta situació tan profundament injusta. I també ho fem perquè la nostra professió requereix ser tractada amb dignitat i respecte.

Vivim moments convulsos i inquietants on l’educació i l’escola catalana queden afeblides i qüestionades sense cap argument sòlid que ho justifiqui.

No permetrem mai que la nostra paraula com a professionals de l’ensenyament es qüestioni sense tenir l’oportunitat de comunicar-se per debatre, si cal, els diferents punts de vista.

Molts de vosaltres ens heu demanat que, en cas de necessitar suport, poguéssim comptar-hi. Per si us interessa, hem organitzat amb altres col·lectius dos actes als quals podeu assistir:

● El dia 3 de juny, de 10 a 14h, acte públic a “L’esplanada del mercat” a Sant Andreu de la Barca.

● El dia 10 de juny, a les 12h Manifestació “Eduquem en llibertat” a Barcelona. A plaça Universitat

Moltes gràcies. Assemblea professorat d'El Palau