Retem comptes

Cerca en aquest blog

dimecres, 5 de setembre de 2018

Anul·lat el primer tràmit de substitucions: continua el merder


La Direcció General de Personal Docent ha anul·lat i suspès el primer tràmit d'adjudicació de substitucions a interins publicant avui dematí la següent nota:

"INFORMACIÓ ADJUDICACIÓ DE PLACES:
Per poder garantir la resolució correcta dels problemes tècnics detectats en el procés d'adjudicació de substitucions, aquest primer tràmit, programat pels dies 4, 5 i 6 de setembre, s'anul·la a tots els efectes (sol·licituds tramitades, llista de places, etc.). El nou tràmit s'obrirà el divendres dia 7 de setembre a partir de les 12:00h amb una nova relació ampliada de places disponibles i es tancarà el dilluns dia 10 de setembre a les 12:00h. Les places s'adjudicaran el mateix dilluns dia 10.
Direcció General de Personal Docent
"

És lamentable que amb el temps que ja fa que funcionen a cada curs aquests tràmits, els interins que esperen poder optar a una feina hagin de passar els primers dies de setembre sense saber si podran arribar a sol·licitar plaça o no a causa dels problemes informàtics del sistema de la Conselleria.
És per això que avui hem presentat al Registre la denúncia d'aquestes deficiències.

La situació d'aquests dies no és cap novetat en els darrers mesos ja que a les adjudicacions de l'estiu hi hagué interins que no pogueren realitzar el tràmit per causes informàtiques dependents exclusivament de l'Administració. En aquell moment ja presentàrem també la corresponent queixa i reclamació sol·licitant que els afectats poguessin participar del primer tràmit d'adjudicacions del setembre, el qual, com veim, ha hagut de ser anul·lat.

És imprescindible que la Conselleria solucioni aquests problemes de manera definitiva.