Bústia Covid-19

Cerca en aquest blog

dilluns, 17 de desembre de 2018

UOB denuncia greus deficiències sense resoldre a l'IES Pasqual Calbó (Maó)Circular 125/2018
COMUNICAT DE PREMSA

Des del sindicat Unió Obrera Balear, Sectorial d'Ensenyament, ens sumam a les demandes de la comunitat educativa de l’institut Pasqual Calbó i Caldés de Maó. Des dels passats mesos d’estiu l’alumnat no pot utilitzar el gimnàs a causa d’unes obres que sembla ser no es van realitzar correctament i de les quals ningú se’n fa responsable. Per altra banda, el centre pateix greus goteres al sostre que afecten especialment aules d’informàtica com Xarxipèlag 2, amb els riscos materials evidents que això suposa, a més a més de ser presents a altres aules del centre. Així mateix, hi ha una porta precintada i inutilitzada amb enderrocs que representa un greu perill per a l’alumnat.

Unió Obrera Balear denuncia que es tracta d’unes mancances i deficiències insostenibles que estan exposant la comunitat educativa, de gairebé un miler de persones, a unes condiciones insalubres que poden afectar la seva salut i seguretat. Per això instam a la Conselleria d’Educació que prengui mesures d’urgència per tal de reparar la porta inhabilitada i les goteres d’aules i passadissos, i així millorar la salubritat del centre. Pel que fa al gimnàs, demanam que no es demorin més les obres i que es resolguin durant el curs vigent perquè, per fi, es pugui obrir a l’ús de l’alumnat.

Per altra banda, des d'Unió Obrera Balear volem denunciar públicament la poca agilitat que es pateix a Menorca a l’hora de resoldre deficiències o de fer millores substancials als edificis públics, amb els riscos que suposa el trànsit de tanta gent. Actualment, només disposam d’un representant de l’IBISEC a Menorca, la feina del qual és clarament insuficient. Per açò reclamam que es descentralitzi l’IBISEC de Mallorca i es constitueixi una delegació a cada illa per tal d’aconseguir molta més efectivitat i un seguiment acurat en la consecució de les millores de les infraestructures dels centres públics de totes les illes.

Maó, 17 de desembre de 2018

 Goteres a l'aula d'informàtica