Retem comptes

Cerca en aquest blog

dimarts, 29 d’octubre de 2019

Planificació no retira el sistema de marcatge horari. NO FITXEM!


MESA SECTORIAL MARCATGE HORARI

A la mesa d’avui dematí s’ha tractat la proposta de la Conselleria de deixar en mans de les direccions i consells escolars la decisió d’implantar o no el sistema de control horari de Planificació.

UOB n’ha reclamat la retirada total, i així ho hem fet constar en acta, tal com ja vam fer a la mesa d’1 de juliol, tant si la implantació és per «ordeno y mando» com si és per decisió de directors i consells escolars. Pel que fa a la consulta als claustres, Planificació considera que no és vinculant en qüestions laborals per aplicació de la LOE/LOMCE.

El director general de Planificació ha anunciat nova mesa el novembre per tractar instruccions d’aplicació del sistema de marcatge.

També ha dit que no s'ha obert cap expedient als docents que no fitxam. Normal, si expedientassin qualcú seria un escàndol monumental, i si ens expedientassin a tots inspecció quedaria col·lapsada!

La resta de sindicats s’ha oposat al sistema de control, si bé no tots n’han demanat la retirada total i el retorn a la situació anterior.

En resum: Planificació no retira el sistema de marcatge i continua essent imprescindible que NO FITXEM com a mesura de pressió i missatge clar i contundent a l’Administració.

Properament més informació.