Retem comptes

Cerca en aquest blog

dilluns, 24 d’agost de 2020

UOB convoca concentracions dia 2 de setembre per reclamar espais i docents


Circular 204/2020
COMUNICAT DE PREMSA

Unió Obrera Balear, sectorial d'Ensenyament, convoca concentracions a Eivissa, Mallorca, Menorca el proper dia 2 de setembre, per exigir a Educació que rectifiqui i aporti els espais i docents necessaris per reduir ràtios i mantenir la distància de seguretat. Així mateix, UOB reclama recursos sanitaris als centres per vigilar la salut, atendre les incidències que es puguin produir i garantir la desinfecció dels espais, així com els docents i mitjans informàtics suficients en cas de passar a escenaris amb ensenyament telemàtic.

Les concentracions tindran lloc a les 19,30 davant el Consolat de Mar a Mallorca, i a Menorca i Eivissa davant les delegacions territorials d'Educació.

UOB denuncia que Educació encara no ha convocat els representants dels treballadors per negociar l'inici de curs, quan ja ha anunciat reunions amb les associacions de directors Adesma i Adipma, FAPA i patronal de la concertada, i recorda al conseller Martí March que si continua imposant un inici de curs amb les ràtios abusives de sempre, i sense els recursos necessaris per afrontar la pandèmia de la COVID-19, convocarà una vaga als centres educatius per a dia 14 de setembre.

Palma, 24 d'agost de 2018