Bústia Covid-19

dilluns, 4 de maig de 2015

La Conselleria ven com un acte de magnanimitat no substituir baixes durant 10 dies

Quina barra!! Després d'haver deixat sense substituir durant quatre cursos les baixes de 30 dies, més del que obligava Madrid, ara la consellera Riera ens vol fer creure que ens fa un gran favor rebaixant-ho a 10 dies lectius. I per si no bastàs el sarcasme, aquest "regal" ens el fan a un mes de les eleccions. Es pot esser més cínic?

Podeu llegir l'acord del Consell de Govern AQUÍ.


Torna a desaparèixer la llista de casos de substitució urgent

Per cert, recordau que el 12 de març vam denunciar que el director general d'Educació, Antoni Vera, havia fet desaparèixer la relació de casos excepcionals que donen lloc a una substitució urgent? A l'esborrany de la mesa sectorial de 9 de febrer hi eren, i el 2 de març, quan es va traslladar a la taula de negociació amb els comitès de vaga, s'havien esfumat. Ho podeu llegir AQUÍ

Quan l'esborrany va tornar a la Mesa Sectorial van tornar a sortir els set casos fil per randa, sense cap explicació per part de la Conselleria. Ho podeu veure AQUÍ.

Doncs bé, a la darrera taula de negociació amb els comitès de vaga el director general va dir que els set casos es llevarien per evitar possibles impugnacions per part de Madrid, i així ha quedat a l'acord del Consell de Govern. D'aquesta manera la Conselleria té les mans molt més lliures per decidir quan se substitueix o no per via d'urgència. Idò!