Bústia Covid-19

dijous, 8 d’octubre de 2015

Documentació per a les votacions als centres


El comitè de vaga de l'Assemblea de Docents ha enviat la documentació per a la votació als centres dels dies 14 i 15 sobre l'oferta de la Conselleria.


Com ja hem dit, des d'UOB feim campanya pel NO a l'oferta de la Conselleria, d'acord amb el que es decidí per unanimitat a l'Assemblea General reunida a Sineu el 29 de setembre. A la Mesa Sectorial de demà no signarem el document aprovat pels sindicats STEI i CCOO i quedarem a l'espera del que surti de la votació als centres, que esperam que sigui molt participativa.

Reproduïm el comunicat del comitè de vaga i adjuntam els documents al final.

Benvolgudes companyes i companys,

Ha arribat l'hora que entre totes i tots demostrem que l'Assemblea de Docents, a més d'un instrument de lluita indispensable, també ha estat una eina de participació i decisió com mai havíem tengut els docents de les Balears.

Cal que posem urnes en els nostres centres i que duguem a discussió i votació la proposta d'acord de la Conselleria d'Educació. Cal que demostrem que les decisions importants no les podem deixar en mans dels altres i que, com actors principals, expressem la nostra opinió en relació a les retallades i la recuperació dels nostres drets i dels drets del nostre alumnat.

En aquest correu trobareu:
1-Cartell per tal d'anunciar i promocionar les votacions en els nostres centres. És una crida a la participació i la implicació. Cal imprimir-lo i difondre'l per tots els mitjans.
2-Reglament de funcionament de les votacions: consta de dos reglaments, un amb els aspectes generals per totes les illes i un específic per a l'illa de Mallorca (cada illa gestiona els detalls de la participació d'acord a la seva idiosincràsia).
3-Acta per emplenar el dia de les votacions (acta que després s'enviarà al comitè de vaga).
4-Llistat per emplenar amb el nom i les dades de les persones votants a cada centre.
5-Paperetes per a les votacions, per imprimir, amb la pregunta de la consulta.
6-Comparativa dels diferents documents de la negociació que va fer el comitè de vaga, amb la seva valoració.

Per a realitzar les votacions, tenim la cobertura que ens dóna l'operativitat de les assemblees de treballadors a cada centre. Només cal que ho acordem com a Assemblea de centre i designem unes persones i un lloc per a fer la votació en els dies indicats, sense interferir el desenvolupament de les classes.

En els propers dies tornarem insistir i tornarem enviar aquesta documentació per si algú no repara en aquest correu. Cal que entre tots facem un esforç per a que aquesta sigui la consulta que cap altre actor en aquest conflicte ha volgut fer.

POSAU URNES EN ELS VOSTRES CENTRES!!

Força i endavant!