Bústia Covid-19

divendres, 17 de febrer de 2017

Els funcionaris de carrera també han d'aportar la certificació negativa de delictes sexuals

La Conselleria ha enviat als centres la Instrucció 1/2007 de D.G. de Personal Docent relativa a l'exigència de la certificació negativa del Registre Central de Delinqüents Sexuals als funcionaris de carrera i al personal laboral docent, després que ja s'exigeixi als interins des del mes d'agost del 2016.

El personal docent podrà autoritzar la Conselleria a què sol·liciti ella mateixa la certificació realitzant un breu tràmit telemàtic des del Portal del Personal entre el 20/2/17 i el 6/3/17.
En cas que el docent no realitzi l'autorització haurà de sol·licitar ell mateix la certificació i presentar-la al registre de la Conselleria; si optau per no autoritzar la Conselleria i preferiu fer les gestions vosaltres mateixos, trobareu informació del Ministeri de Justícia clicant AQUÍ.

Si us decantau per a fer el tràmit telemàtic i deixar les gestions en mans de l'Administració, heu de tenir en compte que al tràmit hi heu d'indicar dues autoritzacions: una per a la consulta del Registre de Delictes Sexuals i una altra per a les dades del vostre D.N.I. pel fet que la Conselleria no podrà sol·licitar la certificació si no té accés previ a les vostres dades del DNI.

Per a informació detallada, consultau les instruccions.
Us pot interessar també veure la nota de premsa de la Conselleria del 16/2/17.

Si se us presenta algun dubte, no dubteu en fer-nos-el arribar al nostre correu: uob.ensenyament@gmail.com