Bústia Covid-19

Cerca en aquest blog

dilluns, 9 d’octubre de 2017

Oferta definitiva de places d'oposicions 2018Avui dematí ha tingut lloc la mesa sectorial on s'ha aprovat l'oferta de places de les oposicions de 2018, que podeu veure a les fotografies de més avall i també AQUÍ (si voleu podeu comparar-la amb l'anterior de 27 de setembre). S'hi afegeixen les següents 7 places:
  • Navegació i instal·lacions marines: 5 (4 Mallorca, 1 Eivissa)
  • Fonaments de composició: 2 (1 Mallorca, 1 Menorca)

Els representants d'UOB hem fet constar en acta que no aprovam l'oferta perquè no s'ha atès la nostra petició de treure les places coordinats amb el País Valencià, a fi d'evitar un desequilibri de participació entre les dues comunitats autònomes.

Per altra banda el conseller Martí March ha qualificat la situació actual d'"insuportable" i admès que les 3.000 places que en preveuen treure en tres anys (2018, 2019 i 2020), com a conseqüència de la taxa d'estabilització dels pressuposts generals de l'Estat de 2017, no són suficients per reduir el percentatge d'interins "per davall del 8%" com diu l'article 19.6 dels pressuposts. A secundària com a molt s'arribaria a un 20 - 25%.

L'Administració s'ha compromès a tractar amb els sindicats l'oferta de places dels anys 2019 i 2020, mesures d'estabilitat per als interins de llarga durada i una revisió del model d'accés.

Respecte al possible canvi del model d'accés no hi ha novetats. Dins el Ministeri només hi ha hagut converses informals.