Bústia Covid-19

Cerca en aquest blog

dilluns, 4 de desembre de 2017

Hisenda veta l'equiparació dels fons socials!A la reunió de la comissió del Fons social que va tenir lloc dijous passat, 29 de novembre, els representants de l'Administració ens informaren que es preveu dur a mesa sectorial la reforma del decret del Fons social d'Educació. Marxa enrere, per tant, a l'acord de la Mesa de Negociació dels Empleats públics de la CAIB, que el 20 de juliol de 2016 acordà la creació del grup de treball per elaborar un nou decret conjunt de Fons social. Se'ns assegurà que la Conselleria d'Hisenda ha autoritzat aquesta revisió independent en cada sector per evitar les comparacions entre les ajudes a què tenen dret els diferents professionals. Més clar, aigua!

Consideram aquesta decisió una presa de pèl, després de tenir-nos entretinguts més d'un any a l'espera de l'informe d'un grup de treball que només es va reunir una vegada per constituir-se. Ens sembla inadmissible, per altra banda, la passivitat i conformisme dels sindicats de la Mesa general davant la inacció de Funció Pública durant tot aquest temps.

Des d'UOB exigirem en mesa sectorial, com a mínim, els mateixos drets de què disposen els treballadors de Sanitat i Serveis generals. Vegeu AQUÍ la comparativa que hem publicat fa poc.

En relació al darrers ajuts concedits de què se'ns ha informat són:
  • 13 bestretes ordinàries
  • 2 bestretes extraordinàries
  • 1 ajuda per per a l'atenció a la discapacitat
  • 43 ajudes per als fills majors de 18 anys (2 de rebutjades)
  • 3 ajudes d'estudis al personal i fills de la comunitat autònoma (1 de rebutjada)