Bústia Covid-19

Cerca en aquest blog

dijous, 7 de desembre de 2017

La Conselleria d'Educació imposa unes instruccions sobre deures escolars d'esquena als docentsEl govern que va iniciar la legislatura fent proclames del seu tarannà dialogant menysprea els docents en no consultar-los a l'hora d'elaborar aquestes instruccions. El fet és que el text no ha passat per la Mesa Sectorial d'Educació ni pel Consell Escolar de les Illes Balears, pel que fa als aspectes pedagògics Aquesta actitud recorda la manera de fer del govern de Jose Ramón Bauzà de la legislatura anterior.

Cal tenir en compte que el compliment de les instruccions afectarà la tasca diària del docent, que hauria de dedicar un temps, del qual gairebé mai no disposa, per coordinar-se amb els companys a l'hora de fixar les tasques que els alumnes han de fer a casa seva.

Des de la Cosnselleria d'Educació i Universitat i en concret des de la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres s'han de prioritzar altres actuacions, com la davallada de ràtios, en comptes d'imposar unes instruccions que faran encara més feixuga la tasca dels docents.