Bústia Covid-19

Cerca en aquest blog

dimarts, 6 de febrer de 2018

Nova aplicació del GESTIB per a què els pares accedeixin a les notes parcialsSegons una nota de premsa publicada ahir per la Conselleria, les famílies podran accedir a notes parcials, exercicis o treballs dels seus fills a partir del 5/2/18 des de qualsevol dispositiu mòbil si prèviament sol·liciten l'accés al GESTIB.

Després de posar-nos en contacte amb la D.G. de Planificació i Centres, representants de la Conselleria han explicat que es tracta d'una nova aplicació pilot, el "Quadern del professor", d'ús voluntari per part del professorat, i que un cop introduïdes les dades permetrà crear informes complementaris dels butlletins.

La Conselleria ha enviat als centres i als professors, via GESTIB, les instruccions d'ús de l'aplicació, podeu consultar-les també des d'aquí clicant sobre el títol del document:
En tot cas, no permetrem que aquest programa pilot derivi una vegada més en una augment de la burocràcia que la LOMCE, Conselleria i Inspecció Educativa carreguen sobre l'esquena dels docents.