Bústia Covid-19

Cerca en aquest blog

dilluns, 17 de setembre de 2018

Fons social: UOB no callarà ni aturarà!

Protesta davant Funció Pública (14 de maig de 2018)

Circular 103/2018

A la comissió del Fons social d'avui dematí UOB ha fet constar en acta que instam la Conselleria d'Educació a exigir a la Direcció General de Funció Pública una mesa general per tractar l'actualització del decret del Fons social docent i l'equiparació amb sanitat i serveis generals.

Recordem que, com ja vam denunciar, a la mesa general del passat 12 de juliol no es va tractar aquesta qüestió, en contra del compromís verbal comunicat el 22 de juny a Personal Docent pel director general de Funció Pública, Pedro J. Jiménez Ramírez, i amb el silenci dels sindicats UGT, CCOO, i STEI, que tenen representants del sector docent a la mesa com es pot veure a la foto següent:

FOTO (CAIB): Mesa general de Funció Pública de 12 de juliol de 2018

Vegeu AQUÍ, una vegada més, tot el que ens perdem per culpa de la inacció de l'administració i l'aquiescència dels sindicats UGT, CCOO i STEI, juntament amb CSI-F, SIMEBAL i FSES.

Segons s'ha informat a la comissió, Personal docent ha rebut escrits de protesta per la no inclusió dels cicles de grau superior de FP a les ajudes per estudis, un dels motius pels quals és imprescindible l'actualització del decret de 2002. Com ja hem denunciat, aquest Govern ha pres els docents per l'ase dels cops i UOB no pensa callar ni aturar.

Pel que fa a la comissió d'avui, s'han aprovat 14 bestretes ordinàries, 15 extraordinàries, a més d'ajudes per a l'atenció a la discapacitat, per als fills menors de 18 anys i d'estudis al personal i fills de la comunitat autònoma

Personal docent recomana que les sol·licituds no es registrin a les oficines dels centres educatius, perquè no són registres oficials i pel perill que no arribin a temps, i que es duguin als registres que podeu veure aquí:
També es poden dur a les oficines de correus i pel que fa als ajuntaments cal tenir present que n'hi ha que no tenen conveni amb la Conselleria per fer el tràmit.