Bústia Covid-19

Cerca en aquest blog

dimecres, 12 de juny de 2019

OPOSICIONS: UOB insisteix que es permeti presentar la programació precintada i se'n garanteixi el retornTal com ja vam reclamar a la mesa sectorial de 25 de febrer, UOB insisteix que la programació didàctica del concurs-oposició s'hagi de presentar dins un sobre precintat i que es retorni als aspirants que no superin la primera prova.

Davant la manca de pronunciament per part de la Conselleria, el 26 de març vam demanar per correu electrònic que ens informassin si es posaria cap impediment als aspirants que vulguin lliurar la programació dins un sobre precintat, adjuntant a l'exterior el full de verificació. A dia d'avui encara no ens han contestat.

Avui hem insistit en la pregunta i també hem demanat què s'ha decidit respecte al retorn de les programacions als aspirants que no superin la primera prova. A la mesa sectorial, Personal docent va dir que ho havien de consultar als serveis jurídics.

Informarem si hi ha novetats.

ATENCIÓ Acabam de rebre resposta de la Conselleria:

Bon dia,

La convocatòria diu: "lliurar un exemplar de la programació didàctica al tribunal....Els aspirants que no la lliurin no podran continuar el procediment selectiu"

En les proves selectives de 2019 no es retornen les programacions

Atentament,

El Servei de Provisió Educativa