Retem comptes

Cerca en aquest blog

dilluns, 25 de maig de 2020

UOB exigeix que els contractes d'interins de FP s'estenguin a juliolCircular 188/2020
COMUNICAT DE PREMSA

Unió Obrera Balear ha remès escrit a la Direcció General de Personal Docent exigint que els contractes dels interins de Formació Professional s'estenguin al mes de juliol. Segons la Resolució de 7 de maig de 2020 de criteris de promoció i titulació de FP, les activitats de recuperació i proves per avaluar-les es poden fer fins al final del mes de juliol, i les proves extraordinàries dels primers cursos s'hi han de dur a terme obligatòriament.

Pel que hem pogut saber, la Conselleria contesta als centres que ho consulten que els interins han de fer aquestes tasques dins el mes de juny, o traspassar-les a un altre docent, cosa que incompliria les pròpies instruccions i consideram inadmissible, perquè perjudicaria l'alumnat, que no tindria temps per preparar les recuperacions, i sobrecarregaria de feina altres docents.

UOB ofereix un model de reclamació perquè els interins afectats el presentin a títol individual si així ho desitgen. Al mateix temps, recordam que UOB continua facilitant un model per reclamar l'extensió de contracte a 31 d'agost als interins que hagin fet 5,5 mesos de feina durant el curs.